Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 113 prej 113
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Po pra Bani, por keta jane rritur ne nje fryme kur debate nuk ka pasur, sepse te tere eshte dashur te jene te nje mendimi.

Ndersa ne Amerike eshte shkaktuar debat i madh se pse kete film e kane shikuar vajzat e Obames, sepse ato jane 8 dhe 11 vjece, kurse filmi eshte i lejuar prej 13 vjec e larte.
    Secili pra debaton nga perspektiva e tij, kurse shqiptaret vetem duhet te shiqojne dhe te thojne se gjithcka eshte ok.

Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin

Une e zgjerova apo dola pak me tej nga tema mbi ngjyren blu sepse mendova se duke qene tek forumi musliman do kisha mundesi ta diskutoja me gjate ate te cilen une perceptova ne film,aq me keq tani qe "frikacaket" e sollen ne kete forum kosh plerash,nuk pres ndonje zhvillim interesant.
    "Frikacaket" qe i perkasin moderatoreve te nenforumit tend e cuan fare ne kosh te forumit kete teme. U rikthye nga une qe te diskutohej me shume. Nese per ty nenforumet e tjera pervec atij mysliman qenka kosha plehrash atehere ti as mos u lodh te ndysh veten tende me pjesmarrje ketu. Mbaje te lart pastertine islame duke frekuentuar vetem ate nenforum.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Un nuk e di pse ju pengon aq shum kjo puna e diskutimit Avatar/ idhujtari ?!!!
    Thjesht po diskutohet more vlla, fundi fundit forumi per diskutime eshte, po nejse.
    Ky nuk esht thjesht debate po eshte nje lloj propagande qe thot bojkot filmin se "idealizon idhujtarine" edhe ne forumin ton nuk kemi nevoj per kesi lloj temash plehrash...

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •